Sraigių mucinas: ypatumai ir nauda odai

Populiarėjant korėjietiškai kosmetikai, vis pasigirsta kalbos apie įvairius negirdėtus kosmetikos ingredientus, kurie daro tikrų tikriausius stebuklus odai. Vienas tokių – sraigių mucinas, dar žinomas kaip sraigių sekreto filtratas. Ši sudedamoji kosmetikos priemonių medžiaga yra išgaunama  iš sraigių ir vėliau naudojama gaminant įvairius veido serumus, esencijas, drėkiklius ir kremus (siūlome mūsų el. parduotuvėje pasižvalgyti į COSRX Snail Mucin produktų liniją, garsėjančia savo esencija su sraigių mucinu bei kremu su sraigių mucinu).

Sraigių mucinas pasižymi stipriai odą drėkinančiomis savybėmis. Produktai, kurių sudėtis praturtinta sraigių mucinu, padeda atkurti odos barjerinę funkciją ir gerai užrakina drėgmę. Dėl šių savybių oda jausis pridrėkinta, atrodys putlesnė ir atgaus natūralų žvilgesį.

Sraigių mucinas taip pat pasižymi kolageną stimuliuojančiomis savybėmis, tai padeda išlaikyti odą jaunesnę ir lygesnę.

Produktai su sraigių mucinu dar pasižymi raminančiomis ir regeneruojančiomis savybėmis. Sraigių mucinas padeda žaizdelėms sparčiau gyti, todėl veido priemonės su sraigių mucinu puikiai tiks pažeistai, spuogų kamuojamai odai.