Kaip teisingai naudoti hialurono rūgšties priemones?

Hialurono rūgštis odai – universalus ingredientas, kuris tinka beveik visiems. Priemonės su hialurono rūgštimi pasižymi savo drėkinančiomis savybėmis, todėl jos atranda vietos beveik visų kosmetinėje ar lentynoje. Priemonių pasirinkimas itin platus – galima rinktis kremus su hialuronu, esencijas, tonikus arba hialurono rūgšties serumus. Visgi labai svarbu žinoti, kaip tinkamai naudoti priemones su hialurono rūgštimi.

Visų pirma, hialurono rūgštis turi būti tepama ant drėgnos veido odos, kadangi ji turi savybę traukti drėgmę aplink save. Tai reiškia, kad jeigu oda bus sausa, tai ant tokios odos tepamas hialuronas gali ją dar labiau išsausinti. Dažnai žmonės nusivilia priemonėmis su šiuo ingredientu ir teigia, kad produktai neveikia ir tik dar labiau išsausina jų odą, o vėliau pasirodo, kad visgi kaltas buvo netinkamas jų naudojimas.

Taip pat svarbu po hialurono rūgšties serumo ar esencijos naudoti veido kremą, kuris „užrakins“ drėgmę ir užtikrins, kad jūsų veido oda liks sudrėkinta ir pamaitinta.

Dar vienas įdomus faktas – nors pavadinime yra žodis „rūgštis“, tačiau šis ingredientas visiškai skiriasi nuo kitų rūgščių savo savybėmis ir veiksmingumu, todėl nereikia jo bijoti naudoti ir dienos metu!

Jeigu priemonių su šia rūgštimi dar neteko bandyti, pateikiame populiariausių priemonių sąrašą mūsų el. parduotuvėje ROSSI.lt:

TOP 3 hialurono rūgšties serumai:

MIZON serumas Original Skin Energy Hyaluronic Acid 100

COSRX serumas su hialuronu Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

IT'S SKIN hialurono rūgšties serumas Hyaluronic Acid Moisture Serum