Korėjietiška dekoratyvinė kosmetika: kaip išsirinkti tinkamą?

Ne paslaptis, kad korėjiečiai daugiausia dėmesio skiria nepriekaištingai, jaunatviškai atrodančiai odai ir natūraliam, rausvam veido atspalviui sukurti. Todėl ir jų makiažas apsiriboja minimalizmu – pagrindinis akcentas yra išpuoselėta spindinti oda, lengvai paryškintos (dažnu atveju perregimos ir blizgios) lūpos, pariestos natūraliai atrodančios blakstienos ir šiek tiek paryškinti antakiai. Kosmetikos asortimente galima rasti nemažai BB kremų pasirinkimo, populiariųjų „cushion“ tipo makiažo pagrindų, lūpų tintų, blizgių bei kitų pamėgtų priemonių. Jeigu svajojate susikurti gaivų įvaizdį, skaitykite toliau, kur aptarsime populiariąsias korėjietiškas kosmetikos priemones.

Kodėl verta rinktis korėjietišką kosmetiką?

Yra keletas priežasčių, kodėl žmonės renkasi pirkti korėjietišką dekoratyvinę kosmetiką:

  • Kokybė ir inovacijos: korėjiečių makiažo prekių ženklai garsėja savo kokybe ir novatoriškais sprendimais. Jie nevengia investuoti į mokslinius tyrimus ir plėtrą, todėl gaminami aukštos kokybės produktai, kuriuose taikomos naujausios odos priežiūros ir kosmetikos tendencijos.
  • Nauda odai: korėjietiški makiažo produktai dažnai ne tik vizualiai pagerina odos išvaizdą, bet ir suteikia jai ilgalaikės naudos. Daugelio produktų sudėtyje yra sudedamųjų dalių, kurios pasižymi drėkinančiomis, maitinančiomis ir šviesinančiomis savybėmis ir ilgainiui padeda pagerinti odos būklę.
  • Natūrali ir jaunatviška išvaizda: korėjiečiai daugiausia dėmesio skiria natūraliai ir jaunatviškai išvaizdai – veido bruožų paryškinimui, o ne jų maskavimui, todėl veidas atrodo subtiliau ir gaiviau. Taigi ir patys produktai gaminami taip, kad sukurtų subtiliai dailų ir gaivų įvaizdį.
  • Įvairovė ir prieinamumas: korėjietiški dekoratyvinės kosmetikos prekių ženklai siūlo platų produktų asortimentą, pritaikytą įvairiems odos atspalviams, tekstūroms ir poreikiams. Be to, palyginti su kai kuriais aukščiausios klasės tarptautiniais prekių ženklais, jie paprastai pasižymi gera kaina, todėl prieinami platesniam vartotojų ratui. Taip pat svarbu pabrėžti, kad korėjietiškus kosmetikos produktus galima įsigyti internetu!
  • Pakuotė ir dizainas: korejietiska dekoratyvine kosmetika dažnai garsėja mielomis ir stilingomis pakuotėmis. Dėmesys detalėms ir vizualiai patrauklus dizainas lemia, kad jie populiarūs ne tik asmeniniam naudojimui, bet tai yra taip pat puikus pasirinkimas dovanai.

Kokias priemones rinktis?

Galima būtų išskirti du pagrindinius aspektus, pagal kuriuos vertėtų rinktis dekoratyvine kosmetika – tai odos tipas / problemos bei norimas sukurti įvaizdis. Pagal odos tipą, žinoma, reikėtų rinktis makiažo bazę, skystą ir birią pudrą. Taip pat pagal odos tipą galima rinktis tokias priemones kaip skaistalai, bronzantai ir pan. Pavyzdžiui, jeigu turite sausą odą, tuomet rekomenduojama rinktis skysto pavidalo priemones arba tas, kur palieka „šlapio“ makiažo efektą. Jeigu turite mišrią / probleminę odą, tuomet rekomenduojama rinktis stipriau maskuojančias priemones, prieš makiažą naudoti bazę, kuri išlygins odos reljefą, todėl užtepus makiažo pagrindą mažiau matysis bėrimai ir išsiplėtusios poros. Turint labai riebią odą, rekomenduojama rinktis priemones suteikiančias matiškumo, o padengus odą makiažo pagrindu galima jį užtvirtinti mineraline pudra. Tai leis makiažui ilgiau išsilaikyti bei sumažins odos blizgesį.

Tokias priemones kaip blakstienų tušas, antakių peštukas, šešėliai, lūpų dažai / blizgiai ir panašiai, rinkitės pagal tai, kokį įvaizdį norite sukurti. Gaiviam ir vasariška įvaizdžiui puikiai tiks blakstienas pariečiantys ir lengvai paryškinantys tušai, švelnų atspalvį suteikiantys lūpų dažai, šviesių spalvų šešėliai. Vasariškam įvaizdžiui neabejotinai tiks spalvoti ryškūs akių pravedimai, kurie suteiks žaismingumo ir energijos. Norėdami sukurti vakarinį įvaizdį, rinkitės labiau paryškinančias priemones, tamsesnius šešėlius, ryškesnius lūpų dažus, šiuo atveju puikiai tiks matiniai lūpų dažai, kadangi jie pasižymi geresniu išsilaikymu.

Svarbu pabrėžti, kad visi patarimai yra labai bendri, todėl pirmiausia, vadovaukitės taisykle, kuri sako, kad „gražiausia yra tai, kas man tinka“. Kokybiška kosmetika, individualiai parinkta pagal žmogaus bruožus, charakterį, odos tipą ir problemas, neabejotinai suteiks nepriekaištingą įvaizdį!